Voor 22:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.

Verzending

Alle pakketten worden verzonden via PostNL inclusief track&trace. U wordt na verzending van een bestelling via de mail op de hoogte gehouden. Wilt u dat een bestelling via een andere pakketdienst wordt opgestuurd graag van te voren laten weten zodat de verzendkosten kunnen worden vastgesteld.

PostNL levert 99% van de pakketten de eerst volgende werkdag maar er is dus een minimale kans dat een pakket er een werkdag langer over kan doen.

 

14 dagen bedenktijd bij aankoop
Bij online aankopen, aankopen op straat of aan de deur hebben consumenten 14 dagen bedenktijd. Ook bij een koop via de telefoon geldt deze bedenktijd. Is het product niet wat u als consument had verwacht? Dan kunt u tijdens deze 14 dagen het product zonder opgaaf van reden terugsturen. U zal dan uw geld terugontvangen.

 

Garantie

Wanneer u een product bij ons koopt heeft u ten alle tijde, mits u het product normaal gebruikt, recht
op een goed product. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen dan zullen wij de garantiebepalingen
uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen.
U dient ons daarvan binnen redelijke termijn op de hoogte te brengen. Hierbij is binnen 2 weken na
ontdekking van het gebrek in ieder geval redelijk.
Na uw mededeling onderzoeken wij of we het gebrek eenvoudig kunnen herstellen of dat we het product en/of
de defecte onderdelen kunnen vervangen. Mocht dit in zijn geheel, of op de korte termijn, niet mogelijk zijn dan
bieden wij u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. U krijgt dan (een gedeelte van) de aankoopprijs van ons terug. Er zit 1 jaar lang garantie op de lak van al onze grillen en diffusers. Met natuurlijk uitzondering van schade aan de lak door eventuele steenslag.

 

Producten

De producten die wij aanbieden zijn geen originele producten van Mercedes-Benz. Hoewel de prijs een stuk lager is doet de kwaliteit zeker niet onder, vandaar ook dat we altijd garantie op onze onderdelen geven.

De diamond grillen die wij aanbieden in onze webshop zijn bedoeld als reserveonderdelen dus deze mogen allen maar gekocht worden voor reparaties. Met uitzondering van de diamond grillen voor de Vito en V-klasse deze mogen zonder restricties worden verkocht. Zo ook mogen alle GTR grillen zonder voorwaardes verkocht worden.