3 dingen waar je rekening mee moet houden bij het bestellen van een grill voor een Mercedes

Zoals bekend heeft Mercedes veel verschillende modellen maar die modellen kunnen ook nog veel variaties hebben die invloed hebben op welke grill u nodig heeft. Daarom is het altijd goed om op de volgende 3 dingen te letten bij het aanschaffen van de grill:

 

Heeft de wagen een camera in de grill?                                                                                                                                                        Steeds vaker komt het voor dat een Mercedes een 360° camera voor in de grill heeft. Als de wagen dit heeft dan moet natuurlijk de grill een opening hebben voor de camera.

Heeft de wagen distronic?

Check altijd wanneer uw Mercedes distronic heeft of dat de grill die u wilt aanschaffen daar ook voor geschikt is. Vaak zijn onze grillen daar voor geschikt maar dat is niet bij elk model.

Heeft de wagen een AMG-bumper?

Bij veel modellen heeft dit weinig invloed wat betreft de pasvorm van de grill. Maar bij de nieuwste modellen zijn de grillen niet altijd geschikt voor zowel de standaard bumper als de AMG bumper. Dit is bijvoorbeeld zo bij de v-klasse facelift.

 

Heeft u advies nodig? Dan helpen we u graag!

E-mail: service@atutopartsdeals.nl

Tel: 06-15250344 (Whatsappen is ook mogelijk)